Аква Парк

Хотел Изгрев - Аква парк

Изграден на површина од 17 000 м2, Аква паркот на Хотел Изгрев е еден од најголемите аква паркови во регионот и единствен во овој дел на Македонија. Опремен е со удобни лежалки и чадори за сонце, модерна опрема и спасителска служба. Во рамки на аква паркот има и соблекувални од 240 м2, ресторан од 102 м2 и бар.

Фото Галерија: