Апартман (13)

Апартман

Капацитетот на овој тип соба е за 3-5 лица со површина од 30-45 м2. Во текот на денот можете да уживате гледајќи телевизија или слушајќи музика во дневната соба, а на вечер релаксирајтесе во комфорната спална соба.


balcony-2Балкон или тераса

bathroom22 Бања

minisplit Клима

wifi34 Бесплатен интернет

drink73 Кафе/Чај машина
airconditioner Греење

telephone38 Телефон

tv14 Телевизија

satellite27 Кабелска

covered16 Сервис до соба
minibar Мини Бар

hair69 Фен

parking12 Бесплатен паркинг

smoking4 Соба за пушачи

safe17 Сеф


Фото галерија: