Двокреветни(44)/Француски кревет (14)

Двокреветни & Француски кревет

francuskazagalerija
Капацитетот на оваа соба е за две лица со површина од 20 м2, идеално за парови.


balcony-2Балкон или тераса

bathroom22 Бања

minisplit Клима

wifi34 Бесплатен интернет

drink73 Кафе/Чај машина
airconditioner Греење

telephone38 Телефон

tv14 Телевизија

satellite27 Кабелска

covered16 Сервис до соба
minibar Мини Бар

hair69 Фен

parking12 Бесплатен паркинг

smoking4 Соба за пушачи

safe17 Сеф


Фото Галерија: