Контакт

Контакт:

  • Комплекс Хотел Изгрев
  • 6330 СТРУГА | МАКЕДОНИЈА
  • Тел. +389 46 552 590
  • Факс: +389 46 552 596
  • e-mail: reservations@hotelizgrev.com

Пополнете ја формата за контакт :

Вашето име (задолжително)

Вашата Е-пошта (задолжително)

Наслов

Порака (задолжително)