Свадби

Вашата свадба е специјален ден од животот кој треба да биде уникатен како што сте и Вие. Тогаш зошто би избрале обична свадбена прослава, кога може да креирате настан за кој ќе раскажувате на вашите внуци. Хотел Изгрев е тука за Вас да Ви помогне, низ незаборавни моменти, да го прославите овој посебен ден.

Цените започнуваат од 20€ за мени.

Контакт:

+389 46 552 590

+389 70 404 475

 

Фото & Видео Галерија: