Соба за хендикепирани лица (2)

Соба за хендикепирани лица

Капацитетот на собата е за две лица а површината е 21 м2.


balcony-2Балкон или тераса

bathroom22 Бања

minisplit Клима

wifi34 Бесплатен интернет

drink73 Кафе/Чај машина
airconditioner Греење

telephone38 Телефон

tv14 Телевизија

satellite27 Кабелска

covered16 Сервис до соба
minibar Мини Бар

hair69 Фен

parking12 Бесплатен паркинг

smoking4 Соба за пушачи

safe17 Сеф


Фото галерија: