Стандардна соба (110)

Стандардни соби

standard-room

Капацитетот е за три лица (двајца возрасни и едно дете) и површина од 19-22 м2. Можете да изберете помеѓу соба со поглед на езеро или борова шума.


balcony-2Балкон или тераса

bathroom22 Бања

minisplit Клима

wifi34 Бесплатен интернет

drink73 Кафе/Чај машина
airconditioner Греење

telephone38 Телефон

tv14 Телевизија

satellite27 Кабелска

covered16 Сервис до соба
minibar Мини Бар

hair69 Фен

parking12 Бесплатен паркинг

smoking4 Соба за пушачи

safe17 Сеф