Ресторан и Бар

Нашиот интернационален ресторан нуди различни видови на храна приготвена специјално за Вас од страна на професионални готвачи.

dinning1

Од нашето мени може да изберете храна која ги задоволува сите вкусови. На богатата шведска маса може да изберете доручек со кој ќе го започнете денот полни со енергија.

dinining2

Изберете од нашето а ла карт мени и уживате во мирниот оброк со Вашата фамилија.

dinnning3

После напорниот ден опуштете се во еден од нашите барови на плажа, покрај базен, во лоби или во ресторан со специјално приготвен коктел од страна на нашите бармени.