Aktivitetet

Pishina ( e mbyllur dhe e hapur ), fushë tenisi, basketbolli, mini golf, volejboll plazhi, ping-pong, palestër

Aktivitete për fëmijë 

Këndi i fëmijëve, pishina për fëmijë dhe aqua park me pjesë të vecantë për animacione për fëmijë.

Shërbime të tjera

Qendra për fitnes, sauna, sauna me avull, banjo turke, qendra spa, dhoma profesionale të furnizuara për masazhe dhe terapi, internet.