Apartament (13)

Apartament

Ky lloj dhome ka kapacitet për 3-5 persona dhe ka sipërfaqe prej 30-45 m2. Gjatë ditës mund të relaksoheni duke parë televizor ose duke dëgjuar muzikë në dhomën e ditës, kurse ne mbrëmje pushoni në dhomën e rehatshme të gjumit.


balcony-2 Ballkon ose tarracë

bathroom22 Banjë

minisplit Gjendjen e ajrit

wifi34 Internet

drink73 Kafe / çaj krijues
airconditioner Ngrohje

telephone38 Telefon

tv14 TV

satellite27 Satelit

covered16 Shërbim në dhomë
minibar Bar mini

hair69 Tharëse flokësh

parking12 Parking pa pagesëk

smoking4 Vend ku lejohet duhani

safe17 Kasafortë


View gallery:

360 panorama