Aqua Park

Hotel Izgrev Aqua Park

I ndërtuar në hapësirë prej 17 000 m2, aqua parku i hotelit Izgrev është një ndër më të mëdhenjtë në rajon dhe i vetmi i këtij lloji në Maqedoni. Është i pajisur me shezllone të rehatshëm dhe cadra dielli, pajisje moderne dhe shërbim shpëtimtarësh. Në kuadër të aqua parkut ka veshtore prej 240 m2, restorant me sipërfaqe prej 102 m2 dhe bar.

Foto galeri: