Dasmat

Martesa Juaj  është ditë e veçantë e jetës tuaj që  duhet të jetë unike ashtu siç jeni Ju. atëherë pse të zgjedhni Martesë të thjeshtë për ta festuar , kurë mundeni të krijoni ngjarje për të cilën keni çfarë tu tregoni nipave dhe mbesave tuaj . Hotel Izgrev është këtu për të Ju ndihmuar ne zgjedhejen tuaj , qe të fetoni dhe krijoni  momente të pa harruara  në ditën e vacantë të jetës Tuaj.

Çmimet e menysë fillojnë nga 20€.

Kontakt:

+389 46 552 590

+389 70 404 475

 

Galeri Foto & Video: