Restorant & Bar

Restoranti ynë ndërkombëtar ofron lloje të ndryshme të ushqimeve të gatuara posacërisht për ju nga gatues profesionistë.

dinning1

Nga menyja jonë mund të zgjidhni ushqim për të gjitha shijet. Në tavolinën e pasur suedeze mund të zgjidhni mëngjes me të cilin do e filloni ditën plot me energji.

dinining2

Zgjidhni dicka nga menyja jonë a la carte dhe shijoni një ushqim te qetë me familjen tuaj.

dinnning3

Pas një dite të lodhshme pushoni në ndonjërin nga baret e plazhit, pranë pishinës, në lobi ose në restorant me koktele të përgatitur në mënyrë speciale nga barmenët tanë.