Dyshe(44) & me krevat francez (14)

French bed rooms

francuskazagalerija
Kapaciteti i kësaj dhome është për dy persona dhe ka sipërfaqe prej 20 m2, ideale për cifte.


balcony-2 Ballkon ose tarracë

bathroom22 Banjë

minisplit Gjendjen e ajrit

wifi34 Internet

drink73 Kafe / çaj krijues
airconditioner Ngrohje

telephone38 Telefon

tv14 TV

satellite27 Satelit

covered16 Shërbim në dhomë
minibar Bar mini

hair69 Tharëse flokësh

parking12 Parking pa pagesëk

smoking4 Vend ku lejohet duhani

safe17 Kasafortë


Photo Gallery:

360 panorama