Kongres

Ky hotel luksoz disponon me lloje të ndryshme të hapësirave për takime, të ndërtuara dhe përshtatura posacërisht për organizimin e kongreseve dhe seminareve. Në qendrën tonë të kongreseve cdo ditë organizohen evenimente sic janë seminaret dhe kongreset, mbrëmje gala si dhe dasma dhe gëzime familjare të cdo madhësie dhe stili. Qendra e kongreseve ka hapësirë prej 1250 m2 dhe kapacitet për 1000 misafirë. Varësisht nga nevojat e klientit, mund të ndahet në tri hapësira më të vogla me rregullim të ndryshëm.

Kapacitetet tona mund të përshtaten edhe per dasma, festa të ndryshme, si dhe për takime profesionale ose mbledhje dhe per mbrëmje ekskluzive gala. Qendra e kongresit është e pajisur në mënyrë adekuate dhe personeli ynë është gjithmonë në dispozicion t’ju ndihmojë rreth organizimit me shërbim të klasit të parë.

Galeri foto: