Dhoma standarde (110)

Dhoma standarde

standard-room

Kapacitet për tre persona (dy të rritur dhe një fëmijë) dhe sipërfaqe prej 19-22 m2. Mund të zgjidhni dhomë me pamje nga liqeni ose nga mali.


balcony-2 Ballkon ose tarracë

bathroom22 Banjë

minisplit Gjendjen e ajrit

wifi34 Internet

drink73 Kafe / çaj krijues
airconditioner Ngrohje

telephone38 Telefon

tv14 TV

satellite27 Satelit

covered16 Shërbim në dhomë
minibar Bar mini

hair69 Tharëse flokësh

parking12 Parking pa pagesëk

smoking4 Vend ku lejohet duhani

safe17 Kasafortë