Wellnes & Spa

Hotel Izgrev Wellnes & Spa

Me kujdesin e plotë nga punëtorët tanë profesionistë dhe programit për kujdes të lëkurës suaj do te ndjeheni si të posalindur. Detoskifikohuni në saunën finlandeze, shijoni ofertat e programit të fitnesit ose thjesht relaksohuni në pishinën e brendshme duke shijuar pamjen nga liqeni që do ju lë pa fjalë.

Ne kemi:

wellness

Foto galeri: