EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK
IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK
IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK
IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK

IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK

Среде волшебна атмосфера опкружена со Охридско Езеро и планини, ве очекува незаборавно сместувачко искуство дизајнирано со стилски и луксузни детали. Уживајте во беспрекорните услуги во соби и апартмани со различни големини кои нудат удобно искуство над стандардите.
Safe Travel

Секогаш сте пријатни, секогаш посебни.

Аквапаркот во Хотел Изгрев е еден од најголемите аква паркови во регионот со бројни тобогани и 6 базени. Влезете во прекрасното пространо лоби каде веднаш ќе се чувствувате како дома...

Меѓу прекрасната борова шума покрај брегот на Охридското езеро, како мал рај, е сместен хотелот Изгрев. Овој луксузен хотел хотел се протега на површина од околу 90 000 м², со 500м приватна плажа и се наоѓа на само 5 км од Струга и 20 км од Охрид. Има одлична поврзаност со добри патишта и е на само 15 км од аеродромот во Охрид. Во ова рајско место може да ги најдете сите содржини и услуги соодветни на ваков ресорт. 

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency