EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
Плажа и базен
Плажа и базен
Плажа и базен

Плажа и базен

Приватната плажа, раскошниот аквапарк и загреаниот базен нудат прекрасни алтернативи за нашите гости кои сакаат да пливаат или да се релаксираат.

Изграден на површина од 17 000 м², Аквапаркот на хотел Изгрев е еден од најголемите аквапаркови во регионот и единствениот во овој дел од македонија. Тука може да се забавувате до бескрај на бројните водени лизгалици и 6 базена, од кои два се приспособени за деца.

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency