EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com

Фамилијарна соба

with Lake View and Balcony

 Нашите фамилијарни соби имаат поглед кон преубавото Охридско Езеро. Имаат  две спални соби одвоени со врата. Во едната спална има дупли кревет (queen size) и еден единечен кревет, а во другата спална има два единечни кревета.Секоја соба има посебно купатило.Собите се современо опремени со основни средста за лична хигиена , 2 ЛЦД телевисора ( по еден во секоја соба), сет за чај и кафе, клима, централно греење, фен, дигитален сеф и минибар.

BOOK NOW

Book your online reservation and expect a relaxing holiday
Other Rooms
BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
Copyright © 2022 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency