EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
Спа и велнес
Спа и велнес
Спа и велнес

Спа и велнес

Уживајте во освежување и опуштање со искуства кои ќе направат да се чувствувате смирено и мирно за време на вашиот одмор.

Ценатрот за убавина и СПА на хотел Изгрев е извор на спокојство, опуштеност и ревитализација.

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
Copyright © 2022 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency