EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK
IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK
IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK
IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK

IZGREV HOTEL SPA & AQUAPARK

Në mes të një atmosfere magjepsëse të rrethuar nga Liqeni i Ohrit dhe malet, ju pret një eksperiencë e paharrueshme akomodimi e krijuar me detaje elegante dhe luksoze. Shijoni shërbime perfekte në dhoma dhe suita të madhësive të ndryshme që ofrojnë një përvojë komforti mbi standardet.
Safe Travel

Ju jeni gjithmonë, të këndshëm, gjithmonë të veçantë.

Aquaparku në Hotel Izgrev është një nga akuparqet më të mëdha në rajon me rrëshqitje të shumta ujore dhe 6 pishina. Hyni në hollin e bukur të gjerë ku do të ndiheni menjëherë si në shtëpinë tuaj...

Në këtë pjesë të parajsës në tokë, të vendosur mes një pylli madhështor me pisha buzë liqenit të Ohrit ndodhet Hotel Izgrev. Ky Hotel luksoz shtrihet në një sipërfaqe prej 90.000 m2 me 500 metra plazh privat dhe është përshtatshmërishtë afër dy qyteteve, vetëm 5 km nga qyteti i Strugës dhe 20 km qyteti i Ohrit.  Lidhet me rrugë të mira dhe ndodhet vetëm 15 km nga aeroporti i Ohrit. Në këtë mjedis qiellor, Hotel Izgrev SPA & Aquapark ofron të gjitha pajisjet dhe shërbimet e duhura për një Resort të kategorisë së tij.

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
CONTACT US
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency