EN SQ MK

Radozhda - Elen Kamen Road Elen Kamen, 6330, North Macedonia

+389 46 552 590

reservations@hotelizgrev.com
Aquapark
Aquapark
Aquapark

Aquapark

Shijoni freskinë duke u argëtuar në akuaparkun, një nga përvojat shumëngjyrëshe në Hotel Izgrev. Hapur çdo ditë 10:00 - 18:00 E Hënë-E Premte 700 den. E Shtunë-E Djelë 1000 den. *Hyrja në Aquapark është e përfshirë në çmimin e dhomës. Aqua Parku hapet në gjysmën e dytë të Qershorit. Mbyllet në gjysmën e parë të Shtatorit

I ndërtuar në një sipërfaqe prej 17.000 m2 Hotel Izgrev Aquapark është një nga parqet ujore më të mëdha në rajon dhe është i vetmi Aquapark në këtë pjesë të Maqedonisë së veriut. Këtu mund të argëtoheni me rrëshqitëset e shumta dhe 6 pishinat (dy të përshtatura posaçërisht për fëmijët), gjithçka që duhet të bëni është të vishni rroba banje, të pini një pije dhe le të fillojë argëtimi.

Aqua parku është i pajisur me karrige dhe cadra plazhi, pajisje urbane dhe shërbime të shpëtimit të jetës. Ka një zonë të veshjes prej 240 m2, një restorant prej 102 m2 dhe një bar.

BOOK NOW
1 ADULT
0 CHILD
1. CHILD
2. CHILD
3. CHILD
CONTACT US
Copyright © 2024 All rights reserved
Cookie Policy
graphx.agency